GRATIS FRAKT OVER 500,-  ~ RASK LEVERING ~ TRYGG HANDEL

Studio Esinam

Studio Esinam er et kreativt studio basert i Sverige som ble grunnlagt av arkitekt duo Josefine Liljegren og Sebastian Gokah i 2013. De skildrer arkitektur og ønsker å formidle dens kvaliteter til et publikum med genuin interesse for eksteriør og interiør. Det være den unike følelsen av en by, teksturen av en fasade eller balansen i et rom. Målet er å utforske og kommunisere de dypere kvaliteter av arkitektur ved å se på det fra nye vinkler og presenterer det på friske og engasjerende måter.
Arkitektur er så mye mer enn bare det visuelle, det er lukten av ett bakeri på hjørnet, følelsen i et håndtak når du går inn i en bygning, lyden av biler eller fugler som danner bakteppe i en scene. Det er de minner og følelser ett sted kan bevare i flere tiår og om bringes til liv i et sekund, den beroligende opplevelse av dine besteforeldres gammel hytte eller rushtiden i en storby.
Ved å dekke aspekter som ellers passerer ubemerket håper de å la folk oppdage nye detaljer og måter å sette pris på arkitektur, utdype opplevelsen av stedene og områder vi allerede elsker så vel som å finne nye steder å utforske. 

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.