GRATIS FRAKT OVER 1000,-  ~ RASK LEVERING ~ TRYGG HANDEL

Wästberg

Wästberg ønsket å bringe tilbake lys til menneskelig nærhet. Åpne øynene til de som lukker dem uten å blinde dem. Rekonstruere forståelsen av sublime skygger og kontraster. Økonomi på energi og materialer, spesielt viktig i en verden som har overskredet sin moralske autoritet.

Med en nedskalert generell belysning i taket, og sofistikert direkte lys fra bordlamper, vegglamper, gulvlamper og anhengslamper, ønsket Wästberg å bygge en ny … hel. Kaldt og sterilt miljø med konstant statisk lysstyrke kan omdannes til atmosfæriske miljøer gjennom vakker og funksjonell belysning som gir trivsel. Den sofistikerte direkte belysningen var fortsatt å skape.

Etter nesten ni års aktivitet har Wästberg nå forlatt sin egen private sfære – å bli ansett som en etablert spiller i og for det offentlige øye. Dette har ikke hindret utviklingen av lamper til folks hjem.

For resten har lite endret seg siden starten. Det som gjenstår er den dype respekt for det mest grunnleggende menneskelige behovet – uttrykt gjennom kombinasjonen av estetikk, banebrytende teknologi og ressursbevarelse. Det som også er igjen er det tette samarbeidet med noen av verdens mest anerkjente arkitekter, designere og lyseksperter.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.