GRATIS FRAKT OVER 500,-  ~ RASK LEVERING ~ TRYGG HANDEL

BY LASSEN

By Lassen er et dansk design selskap som ble grunnlagt i 2008 med formål om å bringe designet til den visjonære arkitekten Mogens Lassen tilbake i folks bevissthet. Senere ble tegninger fra broren Flemming Lassen, en av Danmarks store funksjonalistiske arkitekter innlemmet i kolleksjonen.

I ettertid også produkter designet av By Lassens designteam. Vår misjon er å fremme god design, enten historisk eller moderne. Derfor finkjemmer vi arkiver, skuffer og skap på utkikk etter kilden til inspirasjon for møbler og tilbehør designet av Mogen og Flemming Lassen som kanskje ikke tidligere har vært satt i produksjon.

Nye ikoner venter på sin tur i rampelyset. Vi er beæret av å fungere som forvalter av en så viktig arv og vi er forpliktet til å utvikle en samling som er forankret i det opprinnelige design.

Produksjonsprosessen må formidle den samme kjærligheten som ved etablering av produktene. Vi gjør vårt aller beste for å være tro mot den opprinnelige visjon ved å finne de riktige materialene og produsere dem så lokalt som mulig. På den måten ønsker vi å sikre at nye eksepsjonelle og gjennopdagede design fortsetter å leve videre gjennom nye generasjoner.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.