GRATIS FRAKT OVER 500,-  ~ RASK LEVERING ~ TRYGG HANDEL

STUDIO ESINAM

Studio Esinam er et kreativt studio basert i Sverige, det ble etablert i 2013 av duoen Josefine Liljegren og Sebastian Gokah. Vi skildrer arkitektur med ambisjon om å formidle dens kvaliteter til et publikum med interesse for interiør og eksteriør. Enten den unike følelsen av en by, teksturen av en fasade eller balansen av en innvendig plass.

Vårt mål er å utforske og kommunisere den dypere kvalitet ved arkitektur med å se på den fra nye vinkler og presentere den på friske, engasjerende måter. For oss er arkitektur så mye mer enn bare det visuelle, det er lukten fra bakeren på hjørnet, følelsen av et håndtak når du går inn i en bygning, lyden av biler eller fugler som danner bakteppe i en scene. Det er de minner og følelser som et sted kan bevarer i flere tiår, og bringe til liv i løpet av et sekund.

Ved å avdekke aspekter som ellers kan passerer ubemerket håper vi å la folk oppdage nye detaljer og måter å sette pris på arkitektur. Utdype opplevelsen av stedene og områdene vi allerede elsker, så vel som å finne nye å utforske.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.